×

Haberler

...
HELP STEPS ŞUBAT AYI ADIM 1.MİZ!

Beyzanur Help Steps adım atma uygulamasında 1.5 milyon adım atarak Şubat ayı 1.miz oldu💚🍀

05.03.2024
...
SCHAR İLE ELELE!

Çölyaklı bireyler ve öğrenciler için yürüttüğümüz fayda odaklı faaliyetlerimiz kapsamında 25 Ekim 2023 tarihinden itibaren iç işleyişimizde uygulamaya başladığımız, Schar firması web sitesi üzerinden yapılan tüm alışverişlerde geçerli olan %20 indirim ayrıcalığını ve Schar'ın çölyaklı bursiyerlerimize sağladığı gıda desteğini kamuoyu ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor; kendilerine tüm glütensiz beslenmek durumunda olanlar adına teşekkür ediyoruz.
Sizler de ESEV kodunu kullanarak %20 indirim ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Bu indirim sadece Schar'ın web sitesi üzerinden yapılacak alışverişler için geçerlidir.

01.03.2024
...
ÇÖLYAKTA FONKSİYONEL BESLENME!

Dyt.Merve Sena Nazlı ile 14 Şubat Çarşamba saat 20:00’de “Çölyakta Fonksiyonel Beslenme” üzerine konuştuk.

14.02.2024
...
AİESEC İLE KÜLTÜRLERARASI ETKİLEŞİM!

Aiesec projemiz için Brezilya ve Hindistan'dan gelen eğitmenlerimizle tanışma toplantımızı gerçekleştirdik.6 hafta boyunca bize eşlik edecek olan arkadaşlarımızla İngilizcenizi geliştirmek isterseniz gönüllümüz olmanız yeterli 

12.02.2024
...
ROLLA İSTANBUL İLE İŞ BİRLİĞİ!

Ürünlerini yalnızca glutensiz üretim yaptıkları mutfaklarında el emeğiyle hazırlayan, akredite laboratuvarlarda periyodik olarak glutensizlik analizlerini yaptıran “Çölyak dostu mekan” unvanını sonuna kadar hak eden Rolla Gluten-Free ekibiyle bir araya geldik ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çölyak adına katma değer yaratabileceğimiz konular üzerinde fikir alışverişlerinde bulunduk.

Kendi deyimleriyle daha ilk lokmada “glütensiz olamaz bu!” diye düşündüren son derece lezzetli ikramlarını deneyimledik. Misafirperverlikleri ve sektöre katkıları için kendilerine teşekkür ediyor birlikte fayda odaklı işlere imza atmayı ve Çölyaklılara güzel haberler verebilmeyi temenni ediyoruz.💚🍀

22.01.2024
...
GLÜTEN İLE İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR!

İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Ayça Kaya ile 18 Ocak Perşembe  saat 12:00’de “Glüten ile ilgili doğru bilinen yanlışlar” üzerine konuştuk.

18.01.2024
...
PROF.DR HAKAN DEMİRCİ İLE ' ÇÖLYAKLI YETİŞKİN OLMAK'!

Gastroentoloji uzmanı Prof.Dr. Hakan Demirci ile  “Çölyaklı yetişkin olmak” üzerine konuştuk.

12.01.2024
...
TÜRK EĞİTİM VAKFINI ZİYARET ETTİK!

Vakıflar arası iletişim faaliyetlerimiz kapsamında Türkiye'nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim Vakfı'nı ziyaret edip; toplumsal faydayı arttırmak üzerine istişarelerde bulunduk.

AnadoluYakası Bağışçılarla İlişkiler Müdürü Seda Ekincioğlu Oral'a ve TEV Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkiler Yönetmeni Erdem Akın'a misafirperverlikleri için teşekkür ederiz .

26.12.2023
...
GÖNÜLLÜ VE BURSİYER KAYNAŞTIRMA ETKİNLİĞİ!

Gönüllülerimiz ve bursiyerlerimiz ile vakfımızın çalışma ofisinde, aile olduğumuzu hissettiğimiz sıcacık bir ortamda ilk kaynaşma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

15.12.2023
...
DR.AYÇA KAYA İLE İŞ BİRLİĞİ!

Sağlıklı yaşam bilincinin yerleştirilmesi ve toplumda çölyak farkındalığının artırılması amacıyla;  Dahiliye uzmanı Sayın Dr. Ayça Kaya hocamızla ELELE verip nice fayda odaklı işler için birlikte yol alacağımızın haberini sizlerle de paylaşmak isteriz.

14.12.2023

© Copyright 2021 ESEV