×

Haberler

...
DEPREMDEN ETKİLENEN ÇÖLYAKLI VE GLUTENSİZ BESLENEN BİREYLERE GIDA BAĞIŞINDA BULUNDUK!

Çölyaklı bireylere ve gluten intöleransı olan kişilere uygun glutensiz besinleri Bihter Uydu ve Dr. Elif Beşikçi’nin organize ettiği seferberliğe dahil olarak 10 ilimizde yer alan depremzede vatandaşlarımıza bağışladık.

23.03.2023
...
DEPREM DESTEKLERİNİZ YERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

ESEV olarak bursiyerlerimizi mezun olduktan sonra da yalnız bırakmıyoruz. Sizler de bağış yaparak yardımların ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz.

01.03.2023
...
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE AFET SONRASI GÜÇ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLADIK!

22.02.2023
...
DEPREM BÖLGESİNE GIDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine doğum günü bağış kampanyasından toplanan bağışlar ile glutensiz gıda kolileri ulaştı.

09.02.2023
...
YENİKAPI DR. KADİR TOPBAŞ GÖSTERİ VE SANAT MERKEZİ'NDEKİ ÇALIŞMALARA KATILIM SAĞLADIK!

ESEV olarak Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinde çalışanlarımız, gönüllülerimiz, bursiyerlerimiz ve tüm gücümüzle Yenikapı Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapılan çalışmalarda yer aldık.

08.02.2023
...
GELECEĞE IŞIK TUTANLAR PROJESİNİN İKİNCİ OTURUMUNU TIP ÖĞRENCİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİK !

Esev bursiyeri olmaya hak kazanmış Tıp öğrencileri ile projenin ikinci oturumu Dr. Filiz Kordeser'in katılımıyla Ocak ayında çevrimiçi olarak  gerçekleştirildi.

26.01.2023
...
BURSİYER KAYNAŞMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

2022-2023 eğitim yılının ilk bursiyer kaynaşma etkinliğini gerçekleştirdik. İşbirliği içinde olduğumuz Üretkazan platformunun kurucusu Olcay Yılmaz ve kurucu ortağı Hasan Gökdemir de aramızdaydı. 

Hem öğrenip hem de eğlendiğimiz interaktif bir buluşmayı geride bıraktık. 

16.01.2023
...
1. ÇÖLYAK BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK!

Gönüllülerimiz, bursiyerlerimiz ve destekçilerimiz ile Çölyak farkındalığı yaratmak, yeni projeler geliştirmek ve sorunlara çözüm üretmek için bir araya geldik.

11.01.2023
...
YABANCI DİL SORUNSA ESEV YANINDA!

DİL-e Kolay Projesi kapsamında İngilizce ve Almanca başta olmak üzere çeşitli yabancı dillerde eğitmenlik yapan gönüllülerimiz ESEV bursiyer ve gönüllüleri ile bir araya geliyor. Bu projede öğrenci olarak yer almak istersen www.esev.org.tr sitesinden Gönüllü Ol formunu doldurabilirsin. 

01.01.2023
...
GELECEĞE IŞIK TUTANLAR PROJESİNİN İLK OTURUMUNU HUKUK ÖĞRENCİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİK !

Esev bursiyeri olmaya hak kazanmış Hukuk öğrencileri ile projenin ilk oturumu Av. Emre Can Ergonca'nın katılımıyla Esev Ofisi'nde Aralık ayında  gerçekleştirildi.

26.12.2022

© Copyright 2021 ESEV